2013. július 4., csütörtök

4. - Az Ellen Show

- Amúgy tényleg nem láttatok még SOHA?? - ámultam el most én.
- Nem. - rázták a fejüket. Ijesztő...
- Akkor most megismertek! - rángattam az első két kezem ügyébe akadó fiút.. Zaynt és Liamet.  
- You stole rock n' roll, gave us rockabilly cheese... - énekeltem az egyik kedvenc részemet az Epic Rap Battles of History Elvis Presley vs Michael Jackson  - ból (aki nem ismer írja be YouTubba, nagyon ismert.  - szerk. megj.).
- I stole from Black Culture, why are you offended? - folytattam mosolyogva. 
- Öööö.. ez mi? Az egyik dalod?- értetlenkedtek. 
- Nem igaz hogy nem ismeritek ezt!! :O - tátottam el a szám.
- Nem.. - motyogtak.
- Ez sem ismerős? Cool mustache, Wario, try messin' with a mad monk you'll be sorry yo how many dictators does it take to turn an empire into a union of ruinous states? It's a disgrace what you did to your own people....   -  folytattam egy másikat. Csak a fejüket rázták.
- No Way!! - csodálkoztam el még jobban, majd levegő után kapkodva Chilly - a laptopom - után nyúltam. Először az ERBoH - t mutattam meg nekik, aztán magamat. Az Ellen Show az egyik kedvencem. 

- Lana, a híres YouTube sztár! - kiált Ellen.
Mosolyogva besétálok, és elfoglalom  a helyemet a finom érintése selyem fotelban. 
-Hogy vagy, drága Lana? - néz rám a rövid hajú nő tipikus mosolyával.
- Nagyszerűen, kirobbanó boldogsággal tölt el az elért feliratkozók száma és a sok pozitív komment. Nagyon aranyosak, még a fandomjukat is elnevezték, Lanators - nak. - vigyorgok.
- És a negatív hozzászólások? - komolyodik el.
- Az utálkozók csak irigyek, nem értik, hogy ők miért nem érdemlik ezt ki, amit én vagy például a One Direction. Sajnos a túlságosan elfogult emberek közveszélyesnek is nyilváníthatók. Engem mondjuk tegnap is megtámadott egy lány, kicsavarta a kezem és rettentően fájdalmasan összekarmolt. Egy férfi szedte le rólam, köszönöm itt is Jon! - nevetek.
- Ugye ez nem komoly? - les rám aggódva.
- De, ez halálosan komoly. A lány utána elrohant, mindenféle csúnya és cenzúrázandó szavakkal illetve engem, és bosszút esküdözött... - megborzongok a gondolatra.
- Na de most, láthatnánk egy kis előadást? Hogy tudsz rappelni? - kuncog.
-Láthattok,és elég jól! - kacagok, majd a színpadhoz sétálva az ERBoH Marylin Monroe vs. Cleopatra - ba kezdek. 

A fiúk ámulva nézik a felvételt.
- Tényleg megtámadtak? - kérdezte Louis.
- Ez mi az arcomon? - mutattam felé jobb arcom.  Négy 10 centis karmolásnyom díszelgett rajta.
- Mutasd a saját videóidat is!! - kiáltották.

3. - Kész Átverés

Lana szemszög:

Mindenki ámulva figyelt Niallen kívül. Ő ismert. Senki sem szólt semmit.. Kezdtem komolyan megijedni.
-Fiúk!Fiiiúúúúk!!! - kalimpáltam idiótán.
-Mi az? - rázták meg egyszerre a fejüket. Ez bizarr...
- Miért nem szóltok semmit? - kérdeztem szemöldök felvonva. - Ilyen rossz volt?
Elővettem a régi módszert. Műkönnyek. 'Zokogni' kezdtem, mire mindenki odajött vigasztalni. A 'könnyek' csak úgy folytak a szememből, mint két vízesés. Niall rám szólt.
-Lana,  elég ebből. - mosolygott. Felnevettem, és csak nevettem,és nevettem és a könnyeim felapadtak.
- Csak szívattál? - komorodtak el.
- Elmehetnél színésznőnek.. - gondolkozott hangosan Harry.
- Az vagyok. - vontam vállat.
- MI VAN?? - néztek rám mind.
- YouTube - on vagyok színésznő, több milliárdos nézettséggel és 3 milliárd feliratkozóval, ezen kívül az Ellen Showban is voltam, sőt még egy új sorozatban is főszerepet játszok. - mosolyogtam.
- Ez remek, húgi! - kapott Ni a karjaiba, és megpörgetett a levegőben.
- Hányni, hányni fogok Niall.. - motyogtam. Erre bátyó lerakott a földre, mire én imbolyogva a fürdő felé indultam. Bementem,és magamra zártam az ajtót. Öklendező hangokat adtam ki, és közben egy fehér alapozóval és púderral sápadt arcot varázsoltam. Karla megtanított a smink csínjára- bínjára. :)
Lehúztam a vécét,és kivánszorogtam. Aggódó szemek sokasága nézett rám.
- Ledőlhetek? Amúgy is, mióta vannak ikreitek? Vagy ezek klónok? - tettettem a hülyét, a sorozatomra gyakorolva. (persze bevették,de Lana nincs igazából rosszul,mert a sorozata első részében is ezt kell eljátszania.. - szerk. megj.)
- Persze. - csináltak helyet. A kanapé karfájánál álltam, egyenesen beleestem a bútordarabba. Mélyeket lélegezve fordultam hasra. Mindenki nagyon segítőkészen vágott egymás szavába, ami idegesített.
- Fiúk! Ne olyan hangosan hasogat a fejem! - nyöszörögtem.
Mikor már orvost akartak hívni felültem, és röhögni kezdtem. Mindenki értetlen fejjel nézte, ahogy előveszek egy nedves törlőkendőt, és egy csíkban lehúzom a fehér sminkem.
Mindenki duzzogni kezdett. Én csak kacagva adtam Niallnek egy doboz csirkét, mire arcomra puszit nyomva falatozni kezdett. Harryhez behoztam cicámat, Garfieldot, akit persze Ő rögtön babusgatni kezdett. Na meg nekem köszöngette. Louis kapott egy arcra puszit, megspékelve egy lufival, ami neki elég volt (??)...   Liam nem duzzogott, amiért hálát adtam az égnek, mivel fogalmam sincs,neki mit adtam volna. Zaynt a fürdőbe rángattam, széttúrtam a haját, ami miatt felsikoltott(??).. A fiúk beáramlottak a fürdőbe, én pedig Zayn száját befogva kinyitottam egy fiókot. A pakisztáni fiú szava elállt, és már nyúlt is volna a kondicionálómhoz,ha nem fogom le a kezét.
- A-a, senki nem nyúl a hajas cuccaimhoz. ÉN csinálom meg a TE hajad. - mutogattam hülyén.
 ***
Miután megmostam Zayn haját, kifésültem, egy csomó mindennel bekentem, kivasaltam (Harry röhögni kezdett,de megfenyegettem,hogy az övét is kivasalom), zselével beállítottam, kellően sok hajlakkot fújtam rá, és megmutattam Zaynnek a művem.
- IMÁDLAK! - kiáltotta, és magához ölelt..